29 Mayıs 2008 Perşembe

Orman gibi olduk maşallah


Başlıyorum... Annemi nasıl öldüreyim diye facebook'ta anket düzenleyen çocuk, Komünistler Çin'e gitsin kafasını değiştirsin diyen ekonomi bakanı, telekulak, böcek adı verilen dinleme aletlerinin satışı legal, kullanmayı yasadışı yapan yasalar, yarışmacıya "Benim tipim şerefsize mi benziyor?" diyen program sunucusu&futbol yorumcusu, alanen kanser olma riski taşıyan Marmara sularının plajlarını halkımıza sunmayı başarı bilen yerel yönetimler, kendisi hakkında kaçıncı davası olduğunu hatırlayamayacağımız, her nedense hiçbirinden suçlanamayan tatlısesli arabesk şarkıcısı, 21 gündür izinsiz, kuralsız, şuursuzca başkentilelere Kızılırmak suyunu içirip, göğsünü gere gere ortaya çıkan belediye başkanı, "Avrupanın en iyisi" ödülünü alan alışveriş merkezine kaçak kat çıkanlar...
Daha lazım mı?
Siz biraz daha bakın etrafa bunlar ve türevlerinden çok var, valla bak. Şaşı bak şaşır oynasan bu kadar şaşıramazsın, bravo lan hepinize.

Hiç yorum yok:

Hakkımda

misal burada bir isim var bir de soyad, şurda yaşım ve nereli olduğum. bu cümle bitince nerde okuduğumu, bölümümü, kaçıncı sınıf olduğumu yazacağım. sonraki cümle de klasikleşmiş bir tavırla şunları şunları yaparım diye ekleyip, akabinde biraz değişiklik olsun diye görece ayrıksı bir kaç özelliğimi daha ekleyip çok uzatmadan kendimi anlatıcam ki kafanızda bir prototip, bir fikir oluşsun. eğer üniversite öğrencisi ve yabancı-klasik-rock-elektronik bir şeyler dinliyorsam, "ha, bizim kafadan" diyeceksiniz. şimdi bunların hepsini yapmışım gibi bu yazıyı okuyup, kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. zahmet edip okuduğunuz ama bir şey öğrenemediğiniz için özür dilerim.
 

site analysis
EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu