15 Nisan 2008 Salı

Ne oluyor, ne bitiyor kuzum?



BİRİSİ News, 02.08 haberleriyle karşınızdayız, şimdi haberler;

Efendim 13 yaşındaki bir Alman genci NASA'nın bundan 21 sene sonra 2029, 3 gün önce 13 Nisan, yani 13 Nisan 2029 zamanı, dünyanın yakınından geçecek bir Aphosis adlı bir asteroidin kafamıza düşme olasılığına dair yaptığı hesabı düzeltmiş. Olsalığa göre 450 de 1 ihtimalle düşeceği söylenen asteroid ile ilgili hesap hatasını yapan NASA'dakiler de efendi gibi yediği haltı kabul etmiş, pardon demiş, eşekler çoğalmış.

Jefferson Airplane grubunun üyesi Moby Grape, akciğer kanserinden ölmüş, öldüğünde tarih 16 Nisan 1999'muş.

Radyo Eksen'de ve NTV'de sık sık görüp, duyduğunuz Devotchka'nın gelmesine bir gün kalmış. Zaten konseri perşembe yapmışlar ki ben gidemeyip, kursağımda biriktireymişim, laflar hazırlayaymışım.

Guetemala'da M.Ö 300'lü yıllara ait bir Maya tapınağı bulunmuş, içerisinde bir mayalı ile karşılaşmak nasip olmamış.

Eski Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Bülent Ecevit, Sıkıyönetim Askeri Mahkemesince tutuklanmış efendim, yıl 1982 itibariyle.

İngiliz medyasında yapılan bir araştırmaya göre, Müslümanlarla ilgili yazılı basında çıkan haberlerin %91'inin negatif içerikli olduğu ortaya konmuş tee 2007'nin 14 Kasım'ında.

Türkiye'de en çok kullanılan isimler sırasıyla Mehmet, Ali, Mustafa, Ahmet, Murat, Hakan, Hasan, İbrahim, Hüseyin, Osman olurken Top 10'e hiçbir kız ismi girememiş efendim. Bendenizin ismi ise 211. sıradan listeye girerek sevenlerimi şaşkınlığa sürüklemiş, sükut u hayale uğratmış, yerle yeksan olmuş insanlar.

Verilen haberlerin büyük kısmı güncelliğini uzun zaman önce yitirmiş, buna rağmen BİRİSİ News özgüvenle sunmuş, iyi geceler törki.

Hiç yorum yok:

Hakkımda

misal burada bir isim var bir de soyad, şurda yaşım ve nereli olduğum. bu cümle bitince nerde okuduğumu, bölümümü, kaçıncı sınıf olduğumu yazacağım. sonraki cümle de klasikleşmiş bir tavırla şunları şunları yaparım diye ekleyip, akabinde biraz değişiklik olsun diye görece ayrıksı bir kaç özelliğimi daha ekleyip çok uzatmadan kendimi anlatıcam ki kafanızda bir prototip, bir fikir oluşsun. eğer üniversite öğrencisi ve yabancı-klasik-rock-elektronik bir şeyler dinliyorsam, "ha, bizim kafadan" diyeceksiniz. şimdi bunların hepsini yapmışım gibi bu yazıyı okuyup, kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. zahmet edip okuduğunuz ama bir şey öğrenemediğiniz için özür dilerim.
 

site analysis
EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu